Hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de templates geschikt?

De templates zijn geschikt voor ondernemers die een professionele website willen, die zorgt voor leads en klanten, maar die het budget nog niet hebben om het helemaal uit te besteden. Je kunt dit zien als een middenweg.

Kan ik het template in mijn eigen tempo vullen?

Jazeker! Ik heb er bewust voor gekozen om alle lessen direct open te zetten. De een wil namelijk direct knallen en de website zo snel mogelijk online en de ander wil er de tijd voor nemen.

Alhoewel ik wel wil adviseren er niet te lang over te doen. Vaak als je live bent merk je wat werkt bij jouw klant en wat niet. Dus wees niet te perfectionistisch! Start before you’re ready!

Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de ‘voorkant’ van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo’n authentieke website krijgt.

Kan ik ook met een andere contentbuilder werken?

Ik werk zelf alleen met Divi. Het gebruik van 2 contentbuilder kan wel, maar wil nog weleens botsen. Ik adviseer om te kiezen voor 1 contentbuilder. Zodat er geen fouten ontstaan in je website.

Hoeveel tijd kost het maken van deze website me?

Het hangt natuurlijk af van de wensen die je hebt voor je website. Hoeveel pagina’s, hoeveel wil je aanpassen. Er zijn mensen die het in 4 a 5 dagen afhebben, maar er zijn ook mensen die er elke week even aan werken en er een paar weken over doen. Mijn tip aan jou om hem snel af te hebben. De templates zijn al helemaal marketing technisch goed opgebouwd. Hou de layout aan als referentiekader voor je teksten en ga er dus niet teveel aan veranderen. Dan is hij snel online en kun je later nog eens een versie 2.0 maken.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen en dan kan ik je een persoonlijke hulp geven. Je mag natuurlijk wel je creaties delen in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

blijf ik toegang houden tot de video’s en de facebookgroep?

Jazeker! Je kunt altijd inloggen in de academy om te kijken hoe iets ook alweer werkt. Daarnaast zal ik ook video’s updaten als de tools een update hebben gehad. En je kunt altijd je vraag stellen in de groep.

Wat kan ik doen als ik het template gekocht heb en er toch niet uitkom?

Ik heb een facebookgroep aangemaakt voor vragen en service. Zodra je gekocht hebt krijg je toegang. Je kan altijd je vraag stellen in de facebookgroep. Ik vind het heel belangrijk dat jij geholpen bent. Wat voor jou als heel lastig voelt is vaak voor mij een kleine moeite. Ga dus vooral niet lang zitten prutsen en stel je vraag. Daar is de groep voor.

Moet ik zelf nog iets voorbereiden voordat ik aan de slag kan?

Ja, je bedenkt zelf je eigen domeinnaam en geeft deze aan ons door.
Heb je hiervoor advies nodig, laat het gerust weten.

De webhosting, updates, veiligheid en snelheid optimalisatie wordt volledig voor je gereld, wel zo handig! We zetten een kopie van de demo website voor je klaar. Dan kun je de eerste 3 installatie stappen in de academie al overslaan, makkelijker kan het niet!
Deze manier van werken is werkelijk UNIEK.

Wanneer je al hosting hebt is dat geen enkel probleem.
Je email en de domeinnaam wordt volledig gratis verhuisd, hiervoor nemen we contact met je op.
Het enige is dat je je contract bij de huidige provider zelf moet opzeggen.

Hoe lang loopt het contract?

Het contract loopt altijd 1 jaar en wordt stilzwijgend verlengd,
We hanteren een opzegtermijn van 1 maand voor afloop van het contract.

Maar waarom zou je ook verhuizen?
Je website levert elke maand meer geld op dan het je kost!

Tóch opzeggen? No hard feelings.
Stuur gewoon een email naar info@dreamwebsite.nl

Andere vragen?

Neem contact op

Voor andere vragen staat mijn team je graag te woord via hello@dreamwebsite.nl of stel je vraag via het contactformulier hieronder. 

Heb je vragen?

8 + 9 =

Privacy VerklaringAlgemene Voorwaarden | Dream Website is een samenwerking tussen Heijsen.nl & Dreambrand.nl