Super snel online met een professionele website die klanten oplevert!

Je hebt een website nodig voor je business, je hebt alleen geen zin om hier maanden mee bezig te zijn. Maar je wil die website wel graag zelf aan kunnen passen. Je hebt weleens iets gehoord over hosting en WordPress, maar eigenlijk heb je geen idee waar je moet beginnen. Goed nieuws! Je hoeft dat ook helemaal niet uit te zoeken.

Met ‘website as a service’ is jouw website in no-time online en klaar om klanten aan te trekken. 

Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.

Michelle Knoppers | elleshaarennagels.nl

Ik vraag tegenwoordig heel expliciet waarom mensen zich bij me inschrijven en met regelmaat hoor ik “je mooie website!” 

Jeanette Godtschalk | dezwangerezaak.nl

Achteraf zou ik willen dat dit eerder op mijn pad was gekomen. In 4 dagen had ik een prachtige en professioneel uitziende website.

Robbin Benschop | robbinbenschop.nl

Website as a service

Een alles in 1 concept voor jouw professionele website

Hoe fijn! Snel online met een systeem waarmee je jouw website gemakkelijk aan kunt passen. Geen stress over veiligheid, back-ups & snelheid van je website. 

 • Hosting, domeinnaam, e-mailadres, beveiliging, back-ups en software updates zijn allemaal voor je geregeld, daar heb jij dus geen omkijken naar.
 • Geen moeilijk gedoe met installeren, je start direct met één van de 5 prachtige designs die je kunt vullen en eigen maken met behulp van de online training.
 • Is er een probleem of kom je ergens niet uit, dan helpen we je. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Snellere en makkelijkere start met je eigen website is er niet!

 

Bekijk een demonstratie van het aanpassen

Geen technische kennis nodig!

Is dit template echt zo gemakkelijk? Gaat het aanpassen echt zo snel? Ik kan het natuurlijk vertellen, maar beter is het nog om het je te laten zien!

Bekijk hier een video van de aanpassingen in realtime. Deze video duurt 6 minuten. In 6 minuten kun je alle kleuren, afbeeldingen en lettertypes aangepast hebben. Oké, jij gaat misschien nog niet zo snel als ik in het begin? Maar al zou je er 3 dubbel zo lang over doen, hoe snel heb jij het dan aangepast?

Super fijn als jij ieder nieuw idee direct zelf toe kunt voegen aan je website.

5 unieke designs

Kies jouw favoriet!

Een website uitbesteden kost je al gauw duizenden euro’s. Website as a service maakt het hebben van een website betaalbaar. Voor slechts 79,- p.m. heb je een professionele website die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook marketing technisch goed in elkaar zit, zodat die website je consistent klanten oplevert.

Je kunt kiezen uit de 5 kant & klare website templates, met online training, waarin je leert hoe je hem helemaal aan kan passen naar jouw eigen stijl en kunt vullen. kom je er niet uit, dan helpen we je. De perfecte oplossing voor jou!

Ontdek snel welk template bij je past!

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de templates geschikt?

De templates zijn geschikt voor ondernemers die een professionele website willen, die zorgt voor leads en klanten, maar die het budget nog niet hebben om het helemaal uit te besteden. Je kunt dit zien als een middenweg.

Kan ik het template in mijn eigen tempo vullen?

Jazeker! Ik heb er bewust voor gekozen om alle lessen direct open te zetten. De een wil namelijk direct knallen en de website zo snel mogelijk online en de ander wil er de tijd voor nemen.

Alhoewel ik wel wil adviseren er niet te lang over te doen. Vaak als je live bent merk je wat werkt bij jouw klant en wat niet. Dus wees niet te perfectionistisch! Start before you're ready!

Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de 'voorkant' van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo'n authentieke website krijgt.

Kan ik ook met een andere contentbuilder werken?

Ik werk zelf alleen met Divi. Het gebruik van 2 contentbuilder kan wel, maar wil nog weleens botsen. Ik adviseer om te kiezen voor 1 contentbuilder. Zodat er geen fouten ontstaan in je website.

Hoeveel tijd kost het maken van deze website me?

Het hangt natuurlijk af van de wensen die je hebt voor je website. Hoeveel pagina's, hoeveel wil je aanpassen. Er zijn mensen die het in 4 a 5 dagen afhebben, maar er zijn ook mensen die er elke week even aan werken en er een paar weken over doen.

Mijn tip aan jou om hem snel af te hebben. De templates zijn al helemaal marketing technisch goed opgebouwd. Hou de layout aan als referentiekader voor je teksten en ga er dus niet teveel aan veranderen.

Dan is hij snel online en kun je later nog eens een versie 2.0 maken.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen en dan kan ik je een persoonlijke hulp geven. Je mag natuurlijk wel je creaties delen in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

blijf ik toegang houden tot de video’s en de facebookgroep?

Jazeker! Je kunt altijd inloggen in de academy om te kijken hoe iets ook alweer werkt. Daarnaast zal ik ook video's updaten als de tools een update hebben gehad. En je kunt altijd je vraag stellen in de groep.

Wat kan ik doen als ik het template gekocht heb en er toch niet uitkom?

Ik heb een facebookgroep aangemaakt voor vragen en service. Zodra je gekocht hebt krijg je toegang. Je kan altijd je vraag stellen in de facebookgroep. Ik vind het heel belangrijk dat jij geholpen bent. Wat voor jou als heel lastig voelt is vaak voor mij een kleine moeite. Ga dus vooral niet lang zitten prutsen en stel je vraag. Daar is de groep voor.

Moet ik zelf nog iets voorbereiden voordat ik aan de slag kan?

Ja, je bedenkt zelf je eigen domeinnaam en geeft deze aan ons door.
Heb je hiervoor advies nodig, laat het gerust weten.

De webhosting, updates, veiligheid en snelheid optimalisatie wordt volledig voor je gereld, wel zo handig! We zetten een kopie van de demo website voor je klaar. Dan kun je de eerste 3 installatie stappen in de academie al overslaan, makkelijker kan het niet!
Deze manier van werken is werkelijk UNIEK.

Wanneer je al hosting hebt is dat geen enkel probleem.
Je email en de domeinnaam wordt volledig gratis verhuisd, hiervoor nemen we contact met je op.
Het enige is dat je je contract bij de huidige provider zelf moet opzeggen.

Hoe lang loopt het contract?

Het contract loopt altijd 1 jaar en wordt stilzwijgend verlengd,
We hanteren een opzegtermijn van 1 maand voor afloop van het contract.

Maar waarom zou je ook verhuizen?
Je website levert elke maand meer geld op dan het je kost!

Tóch opzeggen? No hard feelings.
Stuur gewoon een email naar info@dreamwebsite.nl

Start nu!

Website as a service

Jouw investering?

Basic, Premium en Ultimate pakketten, daar doen wij niet aan.
 One size fits all. Handig tóch, dan hoef je niet te kiezen. Alleen het allerbeste, daar zit ALLES bij in, ook de support.

 • WordPress website template naar keuze
 • Online training, waarin je leert hoe je kan vullen en aanpassen 
 • Incl. Divi Elegant Themes licentie

 • 
WordPress Webhosting


 • Domeinregistratie en SSL Certificaat
 • Wekelijkse updates van alle plugins en thema’s


 • 

180 dagen backup


 • Gratis verhuisservice
 • Support en 24/7 monitoring

All in 79,- ex. btw p.m.

Betaal je per jaar, dan krijg je 15% korting, dat komt neer op slechts 67,– ex. btw p.m. 

Heb je vragen?

8 + 8 =

Privacy VerklaringAlgemene Voorwaarden | Dream Website is een samenwerking tussen Heijsen.nl & Dreambrand.nl